Online megoldások!

FACEBOOK

Ma a Facebook a legnépszerűbb közösségi portál, ahonnan Ön sem hiányozhat. Talán úgy érzi, hogy sok mindent tud a Facebook-ról, de talán nem mindent! Írja le vállalkozása támpontjait, céljait és testre szabott kampányt hozunk létre Önnek.

Facebook kampány

Elengedhetetlen egy vállalkozás életében, hogy jelen legyen a legnagyobb közösségi portálon. Mi segítünk abban, hogy minél többen rátaláljanak cégére! Válassza ki melyik Facebook kampányt szeretné:

A)
FigyelemfelfelkeltŐ kampány – Helló, itt vagyok!
Tartalmazza:
– 10 napos figyelemfelkeltő kampány a Facbook-on
– A hirdetés szövegének megírása

B)
Dinamikus jelenlét – Gyere hozzám!
Tartalmazza:
– 1 hónapos figyelemfelkeltő kampány a Facbook-on
– Likegyűjtés
– Új kliensek felkutatása
– A hirdetés szövegének megírása

C)
Szuper jelenlét – Nálam nincs jobb!
– 1 hónapos dinamikus kampány a Facebook-on
– Linkgyűjtés
– Új kliensek felkutatása
– A hirdetés szövegének megírása
– Facebook felület kezelése 1 hónapon keresztül (hetente 1 friss bejegyzés)

Facebook oldal létrehozása és kezelése

Szeretne jelen lenni a legnagyobb közösségi oldalon? Nem tudta, hogy a vállalkozásának külön Facebook profilt kell létrehozni? Minden cég célja, hogy növelje közösségi oldalának létszámát. Ehhez elengedhetetlen a rendszeres jelenlét. Mi testre szabjuk Facebook oldalát! Bízza profikra a Facebook-oldal kezelését! Egyedi profilképet és fejlécet készítünk, naponta új bejegyzésekkel látjuk el.

Facebook fejléc
Minden vállalkozás életében fontos, hogy legyen egy profi fejléc és profilkép. Mi megszerkesztjük, ahogy ön szeretné!

Facebook fotók
A közösségi portál egyik legnagyobb vonzereje, ha vonzó, attraktív képekkel látjuk el! Mi kiválasztjuk adatbankunkból az Önhöz közel álló képeket, vagy elmegyünk és olyan fotókat készítünk, amellyel biztosan nő látogatóinak száma.

A fenti csomagajánlaton túl egyéni elképzeléseket is megvalósítunk. Bárminemű igénnyel forduljon hozzánk bizalommal. YouTube
Ha Önt is érdekli a YouTube világa, de nincs saját csatornája, mi segítünk létrehozni, ráadásul néhány alapvető módszert is megosztunk Önnel!
Csatorna létrehozása, keresőoptimalizálás.

Google – Keresőoptimalizálás
Az internet világában az egyik legfontosabb tényező, hogy jól legyen poziciónálva vállalkozása, a hozzá tartozó weblap. A mi módszereink nem garatnálják az első helyeket, de nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy az első lapon megjelenjen.